Ексклюзиви
середа, 11 січня 2017 11:30

Який краще купити кондиціонер?

В останні роки різкі перепади погодних умов дозволяють переконатися в тому, що пережити спекотну жару або тріскучі морози набагато складніше. Для цього доводилося купувати додаткову техніку. Влітку не обійтися без вентилятора, але він особливо не рятував ситуацію. Так як охолоджував повітря тільки на невеликому просторі. Після його виключення температура відразу підвищується. А взимку доводилося включати обігрівач. Він, звичайно, обігрівав кімнату, але і точно так само швидко спалював повітря. Та й електроенергії накручував на пристойну суму.

Як бачите, традиційна техніка частково справлялася з прямими обов'язками. Доводилося викручуватися або терпіти незручності. А можна просто купити кондиціонер в інтернет-магазині Sp-climate і цілий рік насолоджуватися комфортним температурним режимом в приміщенні. Це обладнання здатне одночасно замінити вентилятор і обігрівач.

 

У зв'язку з цим багато і віддають перевагу саме подібній техніці. Щоб довгоочікувана покупка принесла якнайбільше користі, у багатьох виникає питання, який краще придбати кондиціонер для тривалого користування.

Що необхідно враховувати під час вибору обладнання?

Для багатьох недосвідчених користувачів вибір кондиціонера перетворюється в суцільне випробування. Вони не знають, на що в першу чергу звернути увагу. Почати варто з визначення типу оснащення. Він ділиться на категорії:

а) мобільні;

б) віконні;

в) спліт-системи.

Мобільні і віконні моделі не зовсім зручні для користування. Їх вибирають тільки в крайніх випадках, коли встановити традиційну систему немає можливості встановити в зв'язку з мінімальним простором.

Що стосується спліт-системи, то вона вважається найбільш зручним і універсальним пристроєм. Він складається з двох блоків для зовнішнього і внутрішнього розміщення.

 

Далі переходите до вибору типу установки. Існують такі варіанти:

а) для підлоги;

б) стельові;

в) настінні;

г) канальні.

Кожен з пропозицій має особливості. Але найзручнішим і популярним вважається настінний монтаж. Така техніка займає мінімум місця.

Не забувайте і про потужність обладнання. Для розрахунку цього критерію недостатньо знати площа кімнати. Необхідно ще враховувати кількість людей, що знаходяться в приміщенні. Якщо оснащення вибирають для офісу, то зверніть увагу і на кількість техніки.

Після цього можна поцікавитися і додатковими функціональними параметрами:

а) система фільтрації повітря;

б) автоматичні режими;

в) рівень шуму;

г) використання електрики.

Заплуталися у величезній кількості кондиціонерів і не знаєте, якому віддати перевагу? Тоді відвідайте інтернет магазин Sp-climate, де представлена ​​величезна кількість обладнання від відомих виробників. З нами у вашому домі буде комфортно і затишно в будь-яку погоду.

Зараз ви читаєте новину «Який краще купити кондиціонер?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути