понеділок, 27 лютого 2017 13:11

Як вибрати багажник на автомобіль

Основна перевага сучасних багажників, в тому що вони збираються як конструктор. На поперечки можна встановлювати кошик, кріплення для перевезення зимового спорядження, або вантажний бокс. Автомобільний бокс на дах, в свою чергу, захистить вантаж від бруду, вологи, пилу, закривається на ключ.

Якщо ви вирішили купити багажник на дах авто, то повинні знати, що на дах автомобіля спочатку встановлюються дві поперечки. Основний багажник відрізняється за типом установки, яка залежить від типу даху. Вони відрізняються за способом установки в залежності від типу даху: гладка, з водостоками, штатним кріпленням і інтегрованими рейлінгами, - розповідає фахівець з продажу багажників Сергій Вільховський. - Багажник встановлюється без додаткових інструментів. Після того як встановлюється комплект, він закривається на ключ.

 

На що звернути увагу при виборі багажника:

1. Безпека. Кріплення повинно бути виконано зі сталі, але вкрите гумою або спеціальним пластиком. Тоді воно не зашкодить корпусу машини.
2. Обсяг вантажного боксу слід підбирати відповідно моделі авто. Дані про те, скільки кілограмів перевозити на даху, можна знайти в сервісній книжці.
3. Рівень шуму.

На поперечках можна перевозити спортивне приладдя, інвентар. Для всіх інших речей варто встановити бокс на дах авто.

"Бокси відрізняються по довжині і ширині, - каже Вільховський. - Найдовший бокс розміром 2,35 метра призначений для перевезення речей і бігових лиж. На машину можна брати будь-який бокс. Він може виступати за корпус даху. Тут кожен сам повинен визначитися, що треба перевозити і як часто це потрібно. І чи потрібно, щоб машина була стильною або функціональною".

Ще один аксесуар для перевезення вантажу - вантажна корзина. На неї можна прикріпити спеціальну сумку для перевезення речей.

 

Як вибрати багажник для перевезення велосипеда:

• Велосипедні багажники бувають з фіксацією на фаркопі, на даху автомобіля, а також на кришці багажника ззаду.
• Кріплення велосипедів на даху автомобілів вважається найбільш оптимальними. Воно являє собою продовгувату раму, яка ременями фіксує колеса, а спеціальним кронштейном фіксує раму велосипеда.
• Багажники, які встановлюються на фаркоп підходять до будь-якого автомобіля. Вони нагадують платформу, кріплення з'єднується з проводкою автомобіля, має додаткові фари і "стопи".

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати багажник на автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути