Ексклюзиви
понеділок, 09 січня 2012 06:45

Син мера виклав у соцмережі фото домашнього басейну

Автор: фото з сайта www.vkontakte.ru
  Сергій Мамай у домашньому басейні. Басейн має довжину 25 метрів, дві доріжки. З вікон будинку мера видно мікрорайон Сади-1
Сергій Мамай у домашньому басейні. Басейн має довжину 25 метрів, дві доріжки. З вікон будинку мера видно мікрорайон Сади-1

У полтавського міського голови 43-річного Олександра Мамая дві доньки та 10-річний син Сергій. Хлопець має дві сторінки "ВКонтакте", підписався Серик Мамай Феттель, додав прізвище німецького автогонщика, бо любить спорт. Олександр Мамай позитивно ставиться до появи сина в соціальних мережах.

— Він у мене хлопець без шкідливих звичок. Така людина і в інтернеті буде вести себе добре, — каже міський голова.

На своїй сторінці Сергій виклав фото домашнього басейну. Назвав альбом "Плаванье". Свого часу Олександр Федорович розповідав журналістам, що має вдома 25-метровий басейн на дві доріжки. Казав, що син професійно плаває. Торік став чемпіоном області з цього виду спорту. Фото з басейном відвідувачі сторінки сина Олександра Мамая обговорюють найбільше. Допитуються, чий він. Чи справді такий є у мера вдома.

"Люди, вам спрашивать не надоело? Неужели еще не понятно, что это у него дома", — коментує на сторінці Мамая-молодшого Станіслава Ситник.

Також Сергій виклав на своїй сторінці альбоми з подорожей. У лютому 2011-го родина мера відпочивала в Таїланді, у липні 2010-го були в Барселоні. У Таїланді Олександр Федорович з сином годували крокодилів. Хлопець на кількох фото з величезними папугами.

Є альбом, у якому Сергій виклав фотокартки з футболістами "Ворскли". На знімках спортсмени ставлять автографи на м'ячі Мамая.

До друзів Сергій додав 76 осіб. Відхилив 393. Серед кращих друзів вказав доньок співачки Наталії Май — Олесю та Станіславу.

Олеся каже, що у них з Сергієм міцна дружба:

— Правда, бачимося рідко, в основному на концертах. Він мій маленький друг.

17-річна Олеся і 16-річна Станіслава Май, крім сайта "ВКонтакте", зареєстровані у "Фейсбуку" та в "Одноклассниках". Олеся говорить, що найбільше часу проводить саме "ВКонтакте":

— Заходжу на свої сторінки часто. Як немає концертів, то майже щодня. Можу просидіти за комп'ютером довго. Буває, увімкну ноутбук, зайду на сторінку і піду справами займатися. Сестра сидить в інтернеті не менше за мене. Цим ми з нею схожі. А в житті дуже різні.

Олеся додала на своїй сторінці всі пісні матері Наталії Май.

— Але люблю й іншу музику, — продовжує. — Слухаю Тіну Кароль, Земфіру, Брітні Спірс, Крістіну Агілеру.

Дівчина любить позувати перед камерою. Розповідає, що через сторінку часто запрошують на побачення:

— Абсолютно всім відмовляю, бо я ж їх не знаю. Багато людей питають, чи це насправді я.

Наталія Май ставиться до соціальних мереж не дуже добре, каже Олеся Май.

25-річний Максим Закладний, син головного психотерапевта області Віталія Закладного має сторінку в "Одноклассниках". На головному фото стоїть біля мотоцикла в шоломі та костюмі для швидкісної їзди.

— Батько колекціонує мототехніку, тому в нього завжди є на чому проїхатися, — розказує. — Їжджу не професійно, а більше для душі. У змаганнях ніколи не брав участі.

Крім головного фото, інших Максим не викладає:

— Не хочу виставляти особисте життя на люди. У друзі чужих не добавляю. Тільки тих, кого в житті знаю.

На сторінку заходить раз на два-три дні. Говорить, що не любить багато часу проводити в інтернеті.

Обидва сини голови Полтавської обласної адміністрації Олександра Удовіченка — старший Сергій та молодший Максим мають сторінки в "Одноклассниках". Свого часу Максим Удовіченко мав сторінку на сайті "ВКонтакте". Сергій працює в апеляційному суді, Максим — у кредитному центрі "Приватбанку". На свої сторінки обидва заходять кілька разів на місяць. Головною фотокарткою на своїй сторінці Максим розмістив світлину, зроблену під час відпочинку. Друзі в коментарях до фото сперечаються, де він відпочивав — у Арабських Еміратах чи Ізраїлі. Раніше на сторінці Максима були знімки, зроблені біля будинку в мікрорайоні Розсошенці, де живе родина Удовіченків.

"Раджу не вказувати телефони й адреси"

— Часто відомим людям можуть нав'язуватися особи з комплексом неповноцінності, — коментує головний психотерапевт області Віталій Закладний. — Їм здається, що коли вони доторкнуться до великого, то самі стануть значимі.

Трапляється, що проявляють агресивність, погрожують. Мовляв, ти всього досяг, а в мене нічого немає. У таких випадках слід негайно припиняти спілкування, нічого не доводити і не затягувати. До відомих часто можуть чіплятися психопати-фанатики. Віп-особи повинні розуміти, що в інтернеті ними однозначно цікавляться. Фактично, вони виставляють себе на показ. Раджу максимально обмежувати доступ до особистої інформації, не вказувати телефони й адреси.

 

Зараз ви читаєте новину «Син мера виклав у соцмережі фото домашнього басейну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути