Ексклюзиви
пʼятниця, 28 листопада 2014 13:29

Журналісти показали шість конфузів засідання нової Ради

Журналісти зібрали найцікавіші моменти і конфузи, яким відзначився перший день роботи Верховної Ради.

1. У перший день на своєму робочому місці заснув колишній представник Віктора Януковича в парламенті Юрій Мірошниченко. Раніше він запам'ятався українцям тим, що, кажучи про те, що Янукович накоїв в країні, заплакав в ефірі одного з телеканалів.

2. Віце-прем'єр в Кабміні Миколи Азарова Олександр Вілкул вирішив "окупувати" парламентську трибуну. Після того, як спеціальна президія у складі представників усіх партій завершила голосування за спікера, відомий за часів Януковича чиновник залишився на місці. Новий глава ВР Володимир Гройсман навіть змушений був попросити його піти, чим викликав сміх у залі.

3. В Раді присягу приймали дві людини з однаковими ініціалами і прізвищем - Ю.В. Тимошенко.

 

4. Своїм іміджем здивував один з найвідоміших діячів Помаранчевої революції, екс-голова ЦВК Сергій Ківалов, якому вдалося просочитися в парламент незважаючи на перемогу Майдану. Тепер він у статусі шатена спробує змінити країну.

 

5. Незважаючи на слова Гройсмана про те, що Звягільський не відкриватиме перше засідання Ради, він все ж це зробив. За словами журналістки Насті Станко, ця людина ледь не вперше розмовляла українською мовою. Втім, це не вберегло його від криків "Ганьба!" в залі.

6. Локальний конфлікт стався в ложі преси, куди журналістів не пускали через те, що їх місце зайняв хор. Багато фотографів так і не змогли потрапити до зали в цей важливий для країни день. Напевно, хоровий супровід був важливішим для депутатів.

 
Зараз ви читаєте новину «Журналісти показали шість конфузів засідання нової Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути