четвер, 03 вересня 2015 13:39

Зміни до Конституції у першому читанні можуть переголосувати - Березюк

Зміни до Конституції у першому читанні можуть переголосувати - Березюк

Лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк не виключає, що парламент знову повернеться до першого читання законопроекту про внесення змін до Конституції України в частині децентралізації.

"Багато депутатів, які проголосували, кажуть, що не будуть голосувати 300 (голосів у другому читанні - ред.), І тут є вихід - зібрати 150 голосів, повернутися до першого читання і почати заново", - сказав Березюк журналістам у четвер у Києві .

За словами лідера фракції "Самопоміч", це "прекрасна пропозиція".

Раніше Березюк заявляв, що "Самопоміч" виступає за повернення до попередньому затвердженню (у першому читанні) законопроекту про внесення змін до Конституції в частині децентралізації: "Ми пропонуємо разом з іншими членами коаліції зібрати 150 голосів, повернути розгляд до першого читання. І все з початку зробити правильним чином ".

Нагадаємо, що 31 серпня Верховна Рада в першому читанні 265 голосами схвалила президентський законопроект про внесення змін до Основного закону в частині децентралізації влади.

Зараз ви читаєте новину «Зміни до Конституції у першому читанні можуть переголосувати - Березюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути