Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2016 23:05

ЗМІ дізналися, у чому підозрюють Пивоварського

ЗМІ дізналися, у чому підозрюють Пивоварського
Фото: Укрінформ

Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальну справу проти міністра інфраструктури Андрія Пивоварського і посадових осіб міністерства інфраструктури з формулюванням "за фактами незаконного збагачення". Про це пише "Укрінформ", посилаючись на власні джерела.

"Кримінальну справу порушено проти посадових осіб Міністерства інфраструктури за фактами незаконного збагачення шляхом придбання службовими особами, які займають особливо відповідальне становище в Міністерстві інфраструктури України, активів, а так само передачі ними таких активів іншим особам", - повідомило джерело.

Нагадаємо, раніше Пивоварський заявив, що проти нього відкрито кримінальну справу за поданням народного депутата з прізвищем Денисенко, про що міністр дізнався від Національного антикорупційного бюро.

Заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян підтвердив наявність цієї справи, зокрема, і проти нього. За його словами, справу було відкрито в грудні 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ дізналися, у чому підозрюють Пивоварського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути