пʼятниця, 18 січня 2013 14:47

"Жіночий десант" і надалі провокуватиме владу - експерт

 "Жіночий десант" і надалі провокуватиме владу - експерт
Фото: glavcom.ua

Депутатки від "Батьківщини", які ночували в лікарні із екс-прем'єром Юлією Тимошенко, провокують владу. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Погребинський.

"По закону жінки-депутати мають право приїхати до лікарні. Але те, що вони залишилися ночувати – це спроба використати законну можливість, аби виводити із себе всіх, хто відповідає за режимний порядок в установі. Я сумніваюся, що народні депутати мають право там ночувати. Це була абсолютно свідома провокація", - зауважив він.

"У будь-якому випадку, процес лише починається. Опозиція і надалі буде провокувати владу. Видається, що це єдиний дієвий механізм нагадування про себе: от вони є і борються із злочинною владою. Вони і надалі будуть знаходити якісь аналогічні заходи", - наголосив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко: "Розповіді Кужель абсолютно нічого не варті. Її ніхто не поважає"

Погребинський не уявляє, як можна виконати одну із вимог Тимошенко про припинення відеоспостереження за нею. "Правоохоронна система не зможе це зробити. Бо інакше буде знаходитися під шаленим психологічним тиском, якщо не знатиме, що відбувається із Тимошенко. Вони головую за неї відповідають. Можливо, є якісь проміжні варіанти, які б обмежували коло осіб, що можуть спостерігати за нею", - зазначив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки-нардепи, які чергують у Тимошенко, зняли побої та звернуться до прокуратури зі скаргою на тюремників

Він вважає занадто складним питанням, що робити Віктору Януковичу у цій ситуації. "Як діяти за таких обставин, важко сказати. Взагалі-то владі не треба було саджати Тимошенко. Найкращим варіантом для всіх, як для влади, так і для неї самої, було б, якби вона погодилася виїхати за кордон на лікування", - додав Погребинський.

Зараз ви читаєте новину « "Жіночий десант" і надалі провокуватиме владу - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути