вівторок, 24 травня 2016 12:39

Згуладзе анонсувала нові реформи в країні

Згуладзе анонсувала нові реформи в країні
УНІАН

Колишній перший заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе заявила про нові реформи, якими займатиметься у найближчі місяці.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Цензор.нет"

За її словами, у МВС буде працювати "нетипова група радників".

"Я б сказала, саме технічна. Туди увійдуть люди, незнайомі широкому загалу. Але вони - фахівці у своїх галузях; і вони - українці. Взагалі, я наполягаю на тому, що більшість людей, які зараз беруть участь в реформах, повинні бути українцями. Які хочуть розвиватися в Україні", - повідомила колишній чиновник.

"Найближчі 2-3 місяці ми будемо презентувати деякі напрямки, які вже рухаємо... Дуже хочемо реально запустити реформу МРЕВ (міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ - ред.). Маленькі речі вже зроблені. Але цього не вистачає... Другий напрямок - це реформа пожежної служби. Чому вона така важлива? Там безліч компонентів, важливих для країни - починаючи з децентралізації та закінчуючи дерегуляцією. Але є і один компонент, який для мене, як жінки, матері, українки - дуже важливий. Це програма дасть можливість реабілітувати демобілізованих хлопців", - розповіла Згуладзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося розпорядження про звільнення Згуладзе

Нагадаємо, 11 травня заступник міністра МВС Ека Згуладзе подала у відставку. За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, таке рішення вона прийняла через сімейні обставини.

Зараз ви читаєте новину «Згуладзе анонсувала нові реформи в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути