середа, 20 листопада 2019 08:48

Зеркаль заявила про відставку через політичну систему Зеленського

Зеркаль заявила про відставку через політичну систему Зеленського
Заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль заявила про відставку. Фото: zn.ua

Заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль заявила про відставку.

"На цьому тижні я виконаю своє останнє завдання - проведу процесуальне слухання в Гаазі за новим арбітражем, що стосується наших військових кораблів, які були затримані рік тому і утримувалися Росією, і наших моряків. І все, як я і обіцяла", - заявила чиновниця, повідомляє Апостроф.

За словами чиновниці, вона не відчуває можливості повноцінно протидіяти Росії в системі, яку проводить президент Володимир Зеленський.

"Я не можу чинити спротив, будучи дипломатом всередині Міністерства закордонних справ, яке виконує рішення президента", - пояснила Олена Зеркаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив секретарю РНБО заступника

Заступниця міністра закордонних справ з питань євроінтеграції Лана Зеркаль хоче завершити свою роботу в МЗС. "Думаю, що я відпрацювала усі свої завдання. Сьогодні виповнюється 5 років, як мене було призначено на цю посаду на засіданні Кабміну. І за ці 5 років мені разом із колегами вдалося виконати усі завдання, які я ставила перед собою, які були перед Міністерством закордонних справ у тих площинах, де я працювала. Зараз у мене завдання визначитися щодо процедурних питань у арбітражі по моряках. І, думаю, цим я буду завершувати свою каденцію в МЗС. Треба рухатися далі".

Зараз ви читаєте новину «Зеркаль заявила про відставку через політичну систему Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути