понеділок, 19 серпня 2019 19:48

Зеленського закликали зупинити Бужанського, який обзиває журналістів

Зеленського закликали зупинити Бужанського, який обзиває журналістів
Максим Бужанський обізвав журналістку "тупою вівцею"

Майбутній народний депутат Максим Бужанський образами на адресу журналістки ганьбить "Слугу народу". Керівництво партії та її лідер Володимир Зеленський повинні переконати його не складати присягу народного депутата.

Про це сказав депутат Верховної Ради VIII скликання Сергій Висоцький в ефірі одного з телеканалів.

"Журналісти наділені контрольною функцією суспільною. На журналістах завжди була велика відповідальність щодо формування суспільних настроїв по відношенню до влади. Пам'ятаємо, як медіаспільнота об'єднувалася проти Порошенка. У мене питання до медіаспільноти: чому нема такого об'єднання проти цих заяв майбутнього депутата?

Така людина не гідна бути частиною українського парламенту. Керівництво фракції і Зеленський повинні закликати його не отримувати мандат і не складати присягу. Ганьба, якщо ця людина буде у парламенті. Це ганьба Зеленського, "Слуги народу" і всього українського суспільства", - сказав Висоцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що ж ви за дебіли?" - Бужанський різко висловився щодо 9 травня

Обраний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський у своєму Telegram назвав журналістку видання "Новое вермя" Ольгу Духніч "тупою вівцею". Перед цим там вийшло інтерв'ю Дмитра Разумкова, у якому Духніч назвала Бужанського "ностальгуючим за СРСР і часами Віктора Януковича".

Його підтримав однопартієць Олександр Дубінський - він назвав "єдиними серйозними депутатами" нового парламенту себе, Бужанського та Дмитра Разумкова - голову партії "Слуга народу". А також пошкодував, що у Верховній Раді не побачить екс-заступника голови АП за часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

Зараз ви читаєте новину «Зеленського закликали зупинити Бужанського, який обзиває журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути