Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2019 19:48

Зеленський ще приємно здивує - Дикий

Зеленський ще приємно здивує - Дикий
Володимир Зеленський працює президентом з 20 травня. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський може приємно здивувати тих, хто голосував проти нього на виборах.

Про це Gazeta.ua сказав колишній командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий, коментуючи перенесення Офісу в "Український дім".

"Для open space "Український дім" підходить. З іншого боку, приміщень не для подій, а де могли б постійно сидіти чиновники, там не так багато. Хіба радикально скоротять апарат, зараз працівників АП — понад 400. Навіть більше 100 буде розмістити непросто. Попри це такий крок Зеленського стилістично цілком виправданий.

Доводилося багато разів бувати на Банковій. Там привид Щербицького не те, що ходить коридорами, він там хазяйнує. Там досі дух застою. Це видно по тому, як повільно проходять папери. Моє подання на нагородження орденом "За мужність", коли його вже погодили всі військові, два роки йшло в АП до указу президента. Якщо молодим, енергійним "квартальцям" вдасться оновити стилістику Офісу, самих працівників, спростити ухвалення рішень, то дай їм Боже успіху.

На Банковій - застій

Зараз ми не знаємо, чого очікувати від президента. Події можуть розвиватися дуже добрим сценарієм. Зеленський ще може стати далеко не найгіршим главою держави. Побоювання можуть виявитися марними. І Зеленський ще позитивно здивує тих, хто голосував проти нього. А частину тих, хто голосував "За" - розчарує.

Але, на випадок, якщо все піде погано, скажу як учасник трьох українських революцій — Український дім штурмувати в чотири рази легше, ніж Банкову. Перенесення офісу дуже спрощує можливу революцію. Хоча сподіваюся, все піде по-доброму", - каже Євген Дикий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський і олігархи: хто кого

Президенту Володимиру Зеленському показали проект перебудови "Українського дому".

Там можуть зʼявитися доступні для всіх коворкінг, кавʼярні, а біля будівлі — фонтан. Свій кабінет Зеленський хоче із виглядом на Європейську площу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський ще приємно здивує - Дикий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути