Ексклюзиви
неділя, 09 лютого 2014 15:14

У Захарченка знайшли трьох побитих - нібито жертви охорони Євромайдану

У Захарченка знайшли трьох побитих - нібито жертви охорони Євромайдану
Фото: nbnews.com.ua

Столичне управління МВС України проводить перевірку за фактами нападу на людей охорони Євромайдану.

Про це повідомляє сайт управління.

"8 лютого опівдні до чергової частини Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення від громадянина, який повідомив правоохоронцям про побиття його приятеля.Зі слів заявника, охорона на Майдані Незалежності спричинила тілесні ушкодження його товаришу. Причини та обставини цього інциденту наразі встановлюються. Повідомлення зареєстровано в журналі єдиного обліку Шевченківського райуправління міліції", - йдеться у повідомленні.

В управлінні МВС також повідомили про напад на 28-річного киянина.

"Близько 23.00 до цього ж райуправління міліції надійшло аналогічне повідомлення. За допомогою до правоохоронців звернувся 28-річний киянин. Він повідомив, що в центральній частині столиці невідомі особи у камуфляжному одязі та з масками на обличчях побили його. Відомості про цю подію також внесені до журналі єдиного обліку Шевченківського райуправління міліції. Вже за годину після цієї події міліціонери Шевченківського райуправління отримали повідомлення від лікаря про те, що в медичний заклад з Майдану Незалежності доставили 44-річного чоловіка з ножовим пораненням", - кажуть у МВС.

За цими фактами наразі проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «У Захарченка знайшли трьох побитих - нібито жертви охорони Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути