Ексклюзиви
середа, 19 червня 2019 14:12

За Таруту заступилися бійці "Азова": він багато зробив для фронту

За Таруту заступилися бійці "Азова": він багато зробив для фронту
Заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян назвав допомогу Сергія Тарути для полку колосальною

Після скандалу, що розгорівся в мережі, на захист нардепа встали бійці Азова. Заслуги українського політика Сергія Тарути в підтримці українських воїнів у боротьбі з проросійськими окупантами на сході України - незаперечні. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян, повідомляє Politeka.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія "Основа" об'єднує зусилля з "Батьківщиною" на дострокових виборах до Ради - Ніколаєнко

Напередодні в мережі стався галас через обмовку Сергія Тарути, коли той виступав у рідному регіоні і у звільненому роками раніше українськими бійцями Маріуполі.

Деякі з опонентів політика відразу ж "вчепилися" у випадково пророненное слово і спробували роздути скандал. Після інциденту на захист Сергія Тарути виступили українські воїни - зокрема екс-боєць і заступник командира відомого "Азова" Вадим Троян:

"Є хвиля, яку штучно розганяють ЗМІ, щодо виступу Тарути в Маріуполі. Зрозуміло, що вибори, і кому це вигідно. Ми відстояли Маріуполь разом з "Азовцями", маріупольцями. Так нам багато чого вдалося, завдяки Таруті", - написав Вадим Троян в мережі.

Екс-боєць "Азова" додав, що саме допомогу Сергія Тарути для полку була колосальною:

"Він власними коштами допомагав "Азову", привозив інструкторів, брав участь в обороні і визволенні міста. Помилився у виступі, але це з кожним може трапитися. Але він не зраджував рідне місто і державу", - підсумував Вадим Троян.

У партії "Основа" є стратегія, як усунути протистояння у владі. Це необхідно зробити на основі прийняття нового Суспільного договору і нової Конституції України, процедура прийняття якої визначена в законопроекті №3781. Інакше протистояння у владі буде загострюватися, а страждати буде народ, громадяни України, вважає Сергій Тарута. У підсумку українці будуть змушені виїжджати з України, а країна продовжить бідніти. У виграші ж залишаться Польща та інші європейські країни, куди масово прямують українські трудові мігранти, піднімаючи тим самим економіку цих країн.

Зараз ви читаєте новину «За Таруту заступилися бійці "Азова": він багато зробив для фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути