четвер, 17 квітня 2014 08:33

За "голову" російського диверсанта обіцяють 10 тисяч доларів, за ствол - тисячу

За "голову" російського диверсанта обіцяють 10 тисяч доларів, за ствол - тисячу
Фото: rozmova.wordpress.com

Заступник голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, бізнесмен Борис Філатов запропонував жителям Донбасу щедру грошову винагороду за здачу зброї, захоплення в полон російських диверсантів і звільнення адмінбудівель на Донбасі. Про це він повідомив на своїй сторінок в Facebook.

"За кожен повернутий ствол - виплачується винагорода. За автомат 1000 доларів США, кулемет - 1500 доларів США, гранатомет - 2000 доларів США. За кожного переданого "зеленого чоловічка", він же найманець, що ступив на нашу спільну землю і намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні - винагорода 10 000 доларів США. За кожну звільнену будівлю, передану місцевій владі та під охорону спецроти "Донбас" батальйону "Дніпро" - винагороду 200 000 доларів США", - повідомив Філатов.

Філатов назвав події на Донбасі революцією бідних і ошуканих режимом Януковича людей. "Кліка Януковича, погрузившая наших співгромадян в безодню відчаю, сьогодні провокує їх на сепаратизм, роздаючи гроші, вкрадені у людей і обіцяючи майбутнє у складі сусіднього недружньої держави", - зазначив Філатов.

Зараз ви читаєте новину «За "голову" російського диверсанта обіцяють 10 тисяч доларів, за ствол - тисячу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути