Ексклюзиви
субота, 07 квітня 2012 17:31

Янукович спілкується тільки зі своєю охороною - Гриценко

Янукович спілкується тільки зі своєю охороною - Гриценко
Анатолій Гриценко вважає, що він був би кращим президентом. Фото: gazeta.ua

Президент Віктор Янукович боїться виходити до людей.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав лідер "Громадянської позиції", народний депутат-"нунсівець" Анатолій Гриценко.

"Він почув, як скандували в Києві на футбольному матчі "Спасибо жителям Донбасса". Після того без глядачів відкрив стадіони у Львові та Одесі. Янукович спілкується тільки зі своєю охороною. Не приходить на великі зібрання, бо чиновники його попереджають: "Ми можемо організувати зустріч, але не знаємо, що кричатимуть люди", - розповів політик.

За його словами, він у жодному регіоні не бачить щасливих людей.

"Південь і Схід просто ненавидять Януковича. Там люди вже розуміють, що треба переходити в іншу систему координат: чесний або злодій, бездар або професіонал. А з якої області, то другорядне", - зауважив Гриценко.

Він вважає, що альтернатива Януковичу є. Зокрема, це Гриценко.

"Якби 2010 року обрали мене, то 19 грудня була б підписана угода з Європейським Союзом. Не було би нинішніх силовиків на посадах, у мене не було б "Межигір'я" і межигір'їв по всій вертикалі влади. Не було б смотрящих, країна не втратила б 2,5 року на хаотичне реформування, яке завершується погіршенням у кожній області, у кожній галузі. Не було б незаконних судів. Гриценко — альтернатива Януковичу. Партія "Громадянська позиція" — альтернатива Партії регіонів. У нас групи крові різні, життєві цінності різні", - додав він.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ

Зараз ви читаєте новину «Янукович спілкується тільки зі своєю охороною - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути