середа, 13 червня 2012 12:43

"Янукович поводиться як "пацан" - у нього абсолютно відмовили гальма" - Кужель

"Янукович поводиться як "пацан" - у нього абсолютно відмовили гальма" - Кужель
Олександра Кужель каже, що мотиви для вбивства Щербаня були у Януковича, а не Тимошенко. Фото: uainfo.censor.net.ua

Заяву президента України Віктора Януковича про наявність у екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко мотивів для вбивства Євгена Щербаня потрібно розцінювати як вищу міру неадекватності.

Про це в комментарі Gazeta.ua сказала політик Олександра Кужель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович заявив про причетність Тимошенко до вбивства Щербаня, бо так йому сказали в ГПУ — політолог

При цьому, вона зазначила, що у Януковича точно були мотиви для скоєння цього вбивства.

"Коли у машини відмовляють гальма, вона йде на аварію, ось здається в нашого президента абсолютно відмовили гальма. Йому все одно, що жести показувати непристойні під час забивання гола на всю Україну, що давати оцінку якійсь юридичній справі. Справа в тому, що якщо у когось і були мотиви, так це у Віктора Федоровича і всієї донецької команди. У кого залишилася власність, у тих і були мотиви. Тому, це не від великого розуму", - розповіла політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ вже готова звинуватити Тимошенко у вбивстві Щербаня - ЗМІ

"Тому, що людина з хоч якимось інетелектом, - додала вона, - розуміє, що якщо кілька тижнів тому прокурор сказав, що Тимошенко не пред'являються звинувачення у вбивстві Щербаня, то заявляти таке для президента є вищим ступенем неадекватності".

Відповідаючи на питання про те, чому президент дозволяє собі подібні заяви, в той час, як раніше вважав за потрібне  триматися в стороні від кримінальних справ опозиціонерів, Кужель зазначила: "Я давно кажу, в чому помилка всіх європейських представників, які звертаються до Януковича з приводу припинення політичних переслідувань, або ставлять йому ультиматум. Коли спілкуються нормальні люди, то на зауваження людина подумає, може десь вони і мають рацію, щоб зберегти відносини. Нормальні люди говорять: ви ведете себе неправильно. Але вони забули з ким вони спілкуються - коли розмовляють з "пацанами" ... Це те ж саме, що сказати "пацанам" на вулиці: "Чуєш, пацани, не матюкайтесь". Навіть якщо вони розуміють, що роблять не правильно, реакція буде: "Ти що, на пацана наїхала?!". Наїхали на пацана і він веде себе, як пацан".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович каже, що Щербаня вбили за участі Тимошенко і це - не секрет

Кужель також додала, що Тимошенко була не в дружніх, але і не у ворожих стосунках з убитим Щербанем, а от хто такий Янукович в той час "господар Донецька" взагалі не знав.

"Його син не раз підтверджував, що не раз бачив її (Тимошенко - ред.) у батька. А з ворогами Щербань був досить жорстким. Тоді він був господарем Донецька. І він вирішував, хто буде губернатором. А хто такий Янукович, він не знав і не бачив в упор, навіть такого прізвища ", - резюмувала політик.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович поводиться як "пацан" - у нього абсолютно відмовили гальма" - Кужель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути