Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2014 10:42

Ворог України - це Путін, а не Росія - експерт

Ворог України - це Путін, а не Росія - експерт
Фото: news.vse42.ru

Українська влада повинна прислухатися однаково до всіх громадян України - і до Галичини, і до Донецька.

Таку думку в коментарі Gordonua.com висловив екс -уповноважений президента України Богдан Соколовський. На думку експерта, основну проблему на сході створює Україні північний сусід .

"Мені складно зрозуміти стогони, які лунають до нас з Донбасу і навіть від окремих кандидатів у президенти, із закликом почути схід. За своє життя я жодного разу не пам'ятаю, щоб хтось прислухався до заходу, хоча як схід, так і захід у нас однаково не почули. Центр має прислухатися однаково до всіх громадян України - і до Галичини , і до Донецька. І мовне питання на даний момент абсолютно не є пріоритетним", - вважає Соколовський.

На його думку, Україна повинна вирішити питання власного захисту як держави.

"Якщо держава, значить, треба себе захищати. Антитерористична операція на сході, на мій погляд, проводиться дуже м'яко. У цьому винні не стільки силовики, скільки  нерішучість керівників держави. Питання виникають також до служби зовнішньої розвідки, яка спокійно поглядала на пришестя в нашу країну "зелених чоловічків" в Криму і не підготувалася до подальшого розвитку подій", - коментує експерт.

За словами Соколовського, Україна завжди програвала в інформаційній політиці.

"Ні в масштабах країни, ні конкретно на Сході не впроваджувалися загальнодержавні цінності. Але якщо захід має свого роду "захисний шар" проти інформаційних качок, то на сході вони знайшли відгук", - сказав екс -уповноважений.

Саме в рамках інформаційної війни, на думку Соколовського, ведуться розмови про те, що безлади на сході вигідні Тимошенко. Ці чутки, вважає він, також є " інформаційним продуктом, народженим десь у надрах Кремля", і мета їх - внесення хаосу у виборчий процес. Голосувати за президента, зрештою, будуть українці, а не Путін, говорить експерт.

"Обов'язково хочу підкреслити, що Росія у великому її сенсі - це нормальна країна, до того ж, бідна. Ворогом нашим є Кремль і Путін. Це давно відомо", - акцентував Богдан Соколовський.

Зараз ви читаєте новину «Ворог України - це Путін, а не Росія - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути