неділя, 21 вересня 2014 12:45

Владі бракує сміливості для реформ - експерт

Владі бракує сміливості для реформ - експерт
Фото: www.novostimira.com.ua

Розвиток української держави не сприяв діалогу між людьми та владою. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав журналіст Євген Магда.

За його словами, владі бракувало сміливості не тільки для реальних реформ, але й для пояснення власних дій. "В Україні двічі за дев'ять років був Майдан. Люди підказують владі, що треба навчитися говорити правду, якою б складною вона не була. У комунікації треба зважати на той факт, що преса часто женеться за сенсаціями. Пишуть про вартість годинника урядовця, а не про ефективність його роботи. Це також треба змінювати. Поки громадяни не сформували запит, що вони хотіли б почути. Дуже часто націлені за "смажену" новину, а не реальну інформацію", - наголосив експерт.

Магда впевнений, що українці мають навчитися сприймати керівництво держави, як звичайних людей. "В кабінеті кожного можновладця має висіти напис: "І це минеться". Кожен громадянин, який цікавиться розвитком країни, повинен не завжди пірнати у критиканство, а намагатися шукати й позитиви. Зараз влада мала б чітко сказати, що питання, пов'язані із антитерористичною операцією та війною - закриті. Бо з такими темпами можна дійти до того, що наступи чи відступи призначатимуть на мітингах під Міністерством оборони", - зауважив журналіст.

Зараз ви читаєте новину «Владі бракує сміливості для реформ - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути