Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2012 17:48

Віталій Портніков став президентом телеканалу ТВі

Віталій Портніков став президентом телеканалу ТВі
Фото: donetskie.com

Президентом телеканалу ТВі (телекомпанія "Телерадіосвіт") став Віталій Портніков. Про це повідомляє прес-служба  каналу.

Заступник генерального директора ТВі Наталія Катеринчук стане генеральним директором. Раніше цю посаду обіймав Микола Княжицький, якого було обрано народним депутатом.

У свою чергу Микола Княжицький став головою редакційної ради на громадських засадах. Таке рішення прийняла редакційна рада каналу.

Окрім пана Княжицького до редакційної ради каналу входять:  Віталій Портников, Наталія Катеринчук, Артем Шевченко, Мирослав Маринович, Адам Міхнік, Мартін Войцеховський, Ладіслав Снопко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За невиконання норми про персональне голосування має бути відповідальність аж до кримінальної - нардеп

Віталій Портніков у коментарі "Телекритиці" зазначив, що посада президента ТВі введена, аби підкреслити, що редакційна політика каналу не зміниться через обрання Миколи Княжицького народним депутатом. "Президент - це посада презентаційна, яка буде  свідчити про незмінність нашої редакційної лінії і буде гарантом незалежності самого колективу та посередником між редакційним колективом, генеральним директором та редакційною радою каналу", - пояснив пан Портніков.

Як президент ТВі, Віталій Портніков планує насамперед визначитись із тим, як канал працюватиме найближчим часом. "Адже після тієї кількості відключень, яку ми зазнали у передвиборчий період, нам потрібно досить серйозно попрацювати, щоб зберегти наші творчі, телевізійні надбання та залишитись каналом, здатним бути  підприємством", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніяких 40 мажоритарників у них немає, це брехня - Соболєв про заяву Чечетова

Про те, як зміниться формат каналу, пан Портніков обіцяє розповісти у найближчі тижні.  Однак. при цьому він наголошує, що основні політичні програми в ефірі залишаться.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Портніков став президентом телеканалу ТВі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути