середа, 25 травня 2016 12:58

Виліт до Ростова по Савченко є грандіозним піаром Порошенка - експерт

Виліт до Ростова по Савченко є грандіозним піаром Порошенка - експерт
Андрій Бузаров. Фото: asn.in.ua

Сьогоднішня епопея з вильотом до Ростова заради обміну Надії Савченко - це грандіозний піар-хід президента Петра Порошенка в другу річницю його обрання.
Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив політолог-міжнародник Андрій Бузаров.

"Незалежно від того, чи дійсно відбувся сьогодні в аеропорту Ростова обмін Александрова і Єрофєєва на Савченко, чутки і обговорення в ЗМІ зробили Порошенку колосальний піар", - вважає Бузаров.

За словами експерта, якщо Надія Савченко дійсно повернеться сьогодні в Україну на президентському літаку, до Порошенка буде багато запитань щодо механізму обміну і термінів.

"Чому процедура обміну так затягнулася і неймовірним чином завершилася саме 25 травня, у другу річницю президентських виборів 2014 року? Поза всяким сумнівом, це не є випадковістю. Команда президента вичавила максимум піар-потенціалу з цієї події", - додав політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент України помилував російських ГРУшників

Нагадаємо, за повідомленнями ЗМІ, сьогодні, 25 травня в аеропорту Ростова-на-Дону імовірно відбувся обмін української льотчиці Надії Савченко на полонених російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова.

Зараз ви читаєте новину «Виліт до Ростова по Савченко є грандіозним піаром Порошенка - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути