Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2015 14:46

Війська США і НАТО потролили Росію, пройшовши парадом за 300 метрів від її кордону
12

Фото: ЕРА

Військові США і НАТО взяли участь у військовому параді в Нарві, який був присвячений Дню незалежності Естонії, щоб показати єдність проти наближення загрози з боку Москви.

Про це пише The Telegraph, передає Європейська правда.

Близько 100 військовослужбовців із Великобританії, Іспанії, Нідерландів, Латвії та Литви промарширували разом із 1300 естонськими військовими.

Видання зазначає, що Нарва, яка знаходиться за 300 метрів від кордону з Росією, для проведення параду була вибрана не випадково. У місті проживає близько 60 тисяч осіб, і більшість із них - етнічні росіяни.

Саме це місто на сході країни нібито є потенційною метою для Кремля, якщо Росія перемістить свою увагу з України в країни Балтики.

"Події в Україні, які змусили весь світ прокинутися, чітко показують, що ми повинні приділяти велику увагу безпеці", - сказав на параді Ріхо Терас, командувач силами оборони Естонії.

Зараз ви читаєте новину «Війська США і НАТО потролили Росію, пройшовши парадом за 300 метрів від її кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути