середа, 22 липня 2015 11:12

Від США ми побачили лише 100 списаних "хаммерів" - експерт

Від США ми побачили лише 100 списаних "хаммерів" - експерт
Фото: korrespondent.net

Америка намагається зберегти обличчя при поганій грі. Так Gazeta.ua співголова організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов прокоментував заяву генерала американської армії Марка Міллі про те, що США повинні розглянути питання надання Україні летальної зброї.

"Це не більше, ніж просто заяви. Причому їх робить не перша особа держави. Америка не надає Україні підтримки - ні фінансової, ні військової. Навіть політичної. У США та європейської спільноти було достатньо часу та можливостей, щоб щось реально зробити. Але цього не відбулося. Навпаки - демонструють, що Європа втомилася від цієї війни і хоче за рахунок нашої країни її припинити, нехтуючи нашими інтересами. Війна на Донбасі триває рік. А ми побачили лише 100 "хаммерів" допомоги, які американці списали на металобрухт", - зазначив він.

Експерт нагадав, що нещодавно відбулося розблокування іранської програми. "Саме Америка виступала ініціатором цієї акції. Тринадцять років світова спільнота стримувала Іран у питанні володіння ядерною зброєю. Тепер все розблоковано. Це нагадує Мюнхенську угоду 1938 року, коли намагалися за рахунок однієї держави, її територіальної цілісності, втримати агресивні прояви нацистської Німеччини. Чим це закінчилося - ми знаємо. США намагаються боротися з одним проявом тероризму, потурають іншими", - зауважив Снєгирьов.

"Зараз на Донбасі не відбувається активних бойових дій. Йде процес повернення тих територій в політичне лоно України, але на умовах Кремля. Нам знову намагаються нав'язати неконтрольовані нами території. Це зруйнує економіку країни", - наголосив активіст.

Зараз ви читаєте новину «Від США ми побачили лише 100 списаних "хаммерів" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути