Ексклюзиви
субота, 27 жовтня 2012 16:15

В Україні вже нарахували понад 350 тисяч "хворих" виборців

В Україні вже нарахували понад 350 тисяч "хворих" виборців
Фото: poltava.pl.ua

Станом на день 27 жовтня по Україні зафіксовано вже понад 350 тисяч заяв про голосування вдома. Кількість "хворих" українців зростає постійно, повідомляє прес-служба Об'єднаної опозиції "Батьківщина".

Зокрема, найбільше заяв щодо голосування за місцем перебування зафіксовано в Одеській, Луганській, Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Тернопільській, Хмельницькій, Чернігівській областях та у містах Київ і Сімферополь.

Так, на Донеччині вдома голосуватимуть 87 тисяч виборців, у Дніпропетровській області – 51 тисяча, у місті Києві – 37 тисяч громадян.

Подекуди медичні довідки видаються взагалі неіснуючими або вже ліквідованими медичними закладами та написані одним почерком.

Нагадаємо, станом на 26 жовтня було зафіксовано 250 тисяч фіктивних медичних довідок. Учора Об'єднана опозиція "Батьківщина" звернулась до Генеральної прокуратури та до інших силових структур з вимогою зупинити фальшування виборчого процесу.

Зараз ви читаєте новину «В Україні вже нарахували понад 350 тисяч "хворих" виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути