Ексклюзиви
середа, 14 травня 2014 12:52

У "Свободі" розповіли, як ліквідувати КПУ

У "Свободі" розповіли, як ліквідувати КПУ
Фото: vesti.ua

Питання заборони комуністичної ідеології та КПУ не потребує особливих консультацій у Верховній Раді.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "свободівець" Олексій Кайда.

"Тому що заборона комуністичної ідеології та КПУ є справою кожної людини. Усіх, хто знає про злодіяння, які вчинила компартія щодо України ще й в 20 столітті. Зараз мільйони українців вже заявляють, що нарешті треба запровадити таку заборону", - зазначив парламентар.

Кайда нагадав, що "Свобода" зареєструвала в парламенті законопроект про заборону комуністичної ідеології.

"У разі позитивного голосування за документ прокуратура, міністерство юстиції та суд матимуть всі необхідні аргументи для заборони компартії як антиукраїнської, україноненависнецької організації. Ні для кого не секрет, що комуністи підтримували референдум в Криму. Він відбувся за їхньої безпосередньої участі. Зараз жоден член Компартії не засудив того, що в відбувається та Луганську - тих терористичних дій Кремля. Не виключаю, що комуністи якраз і діють за вказівками Путіна", - пояснив "свободівець".

Говорячи про те, що робити з фракцією КПУ у ВРУ у разі заборони цієї партії, Кайда зауважив: "Має відбутися історична справедливість і фракція повинна бути розформована. Якщо хочуть, нечай створюють собі групу, але у разі заборони буде стояти питання фізичної присутності цих осіб у сесійній залі".

Нагадаємо, що в.о президента України Олександр Турчинов вчора заявив, що попросить розглянути питання стосовно заборони КПУ як причетної по сепаратистської діяльності. Про це він сказав під час засідання Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" розповіли, як ліквідувати КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути