Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2016 02:16

В МЗС спрогнозували, коли Гройсман полетить до Ізраїлю

В МЗС спрогнозували, коли Гройсман полетить до Ізраїлю

Візит прем'єр-міністра Володимира Гройсмана в Ізраїль відбудеться в 2017 році.

Про це сказав директор департаменту країн Близького Сходу і Африки Міністерства закордонних справ України Андрій Заєць в ефірі "5 каналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсмана не чекають у Ізраїлі

"Нехай емоції вляжуться, цей час дозволить нам забезпечити прогрес в конкретних питаннях і тоді візит прем'єр-міністра буде ще більш результативним, ніж він був би сьогодні, в день 25-річчя дипломатичних відносин між нашими країнами", - заявив Заєць.

Він також зазначив, що українська сторона ретельно підготувалася до голосування в РБ ООН по резолюції 2334 щодо становища на Близькому Сході.

"Були зважені всі "за" і "проти" і в результаті було прийнято рішення керівництвом, яке було реалізовано постійним представником України в ООН", - зазначив дипломат.

Як повідомлялося, Нетаньяху розпорядився звести до мінімуму робочі контакти з чиновниками з 12 країн, в тому числі з України, у зв'язку з голосуванням у Раді Безпеки ООН.

Нетаньяху також оголосив про скасування офіційного візиту Гройсмана в Ізраїль. Таким чином виражений протест проти підтримки Україною резолюції Ради Безпеки ООН.

Зараз ви читаєте новину «В МЗС спрогнозували, коли Гройсман полетить до Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути