середа, 23 квітня 2014 17:48

В МВС і СБУ забули про 100 вбитих на Майдані - Москаль

В МВС і СБУ забули про 100 вбитих на Майдані - Москаль
Фото: argumentua.com

Голова слідчої комісії парламенту з питань розслідування протиправних дій правоохоронних органів і окремих посадових осіб під час масових акцій протесту в Києві в листопаді 2013 року - лютому 2014 Геннадій Москаль вважає, що правоохоронні органи не ведуть розслідування справи масового розстрілу мітингувальників.

"Розслідування з боку правоохоронних органів на мій погляд не ведеться", - сказав Москаль журналістам після засідання ТСК Верховної Ради в середу в Києві.

За його словами, сьогодні і Служба безпеки України та Міністерство внутрішніх справ роблять вигляд, що розслідування цих подій не на часі, оскільки це буде відбиватися на ефективній роботі представників правоохоронних органів на сході країни.

"Все списується на дуже складну ситуацію і вважається, що загострення теми заважає більш ефективно працювати правоохоронцям на сході", - сказав Москаль.

Він повідомив, що його комісія має опитати ще близько 60-70 людей, щоб мати більш чітку і повну картину подій, що відбувалися.

Нардеп зазначив, що як і раніше не вилучені гільзи, кулі, автомати, снайперські гвинтівки, що ставить під сумнів розслідування подій.

Зараз ви читаєте новину «В МВС і СБУ забули про 100 вбитих на Майдані - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути