Ексклюзиви
середа, 22 січня 2014 19:51

В мережі з'явились фото танків, якими лякали Майдан

22 січня увечері, видання Gazeta.ua отримало фото танків, про які раніше згадували ЗМІ і писали, що ці танки везуть на Київ.

У с. Гончарівському на станції Чернігів-північний вже завантажені танки на платформи поїздів. Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що цю техніку напрявлятимуть у Київ.

На станції наразі присутні з десяток активістів, які контактують з мітингувальниками на майдані.

Військові в частині говорять, що танки мають їхати в Одеську область. Проте окремі все ж кажуть, що техніку збирають на Київ.

Вже погрузили 3 танки Т64 і два тягачі, які везли ці танки. Також військовий намет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Президент має щодня проводити переговори. У нього не повинно бути інших справ" - екс-мер Черкас

На сайті Міністерства Оборони України зазначається, що начальник штабу окремої танкової бригади 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, яка дислокується в cелищі Гончарівське, що на Чернігівщині, повідомив, що "особовий склад частини здійснює передачу надлишкового майна, озброєння та військової техніки, в рамках проведення планових організаційних заходів".

"Зокрема, сьогодні, 22 січня, три танки Т-64 було доставлено до залізничної вантажної станції "Чернігів-Північний". Запланована доставка ще трьох одиниць техніки, після чого буде сформовано ешелон, який доставить цю техніку до однієї з військових частин Одеської області", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «В мережі з'явились фото танків, якими лякали Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути