середа, 02 вересня 2015 09:17

В "ЛНР" хочуть діалогу з Києвом, в України з'являться свої міномети - найважливіші новини за ніч

В "ЛНР" хочуть діалогу з Києвом, в України з'являться свої міномети - найважливіші новини за ніч

Gazeta.ua пропонує найцікавіші новини за минулу ніч середи, 2 вересня.

 1.Український міномет 120-го калібру розробили наші інженери та науковці. "Цього року плануємо 50 штук поставити цих мінометів. Наступного - близько 300-400. Ми використовували всі українські матеріали, тут немає імпортних матеріалів, в тому числі і російських. Назви у нього поки що немає, розробляється в державній конструкторській розробці під назвою "Молот", — розповів технічний директор заводу "Маяк" Валерій Сініцин.

2. У так званій "Луганській народній республіці" заявили, що готові до діалогу з Києвом щодо питання проведення місцевих виборів. Про це повідомив представник "ЛНР" Владислава Дейнего.

3. Європейський Союз має намір продовжити санкції проти Росії до березня 2016 року.  Про це повідомляє видання The Wall Street Journal із посиланням на дипломатичні кола. "Європейський Союз вирішив продовжити до 15 березня санкції проти 200 людей та компаній, серед яких росіяни та сепаратисти", - йдеться у повідомленні.

4. Президент України Петро Порошенко підписав указ про нагородження загиблих і поранених під Верховною Радою бійців Нацгвардії. Текст документу розміщений на сайті глави держави.

5. Держдеп США оголосив про початок звільнення жінок, несправедливо ув'язнених за політичними та іншими мотивами. У списку, оголошеному у вівторок, 20 прізвищ, серед яких українка Надія Савченко. Цей перелік оприлюднила на брифінгу в Держдепартаменті у вівторок постійний представник США при ООН Саманта Пауер.

Зараз ви читаєте новину «В "ЛНР" хочуть діалогу з Києвом, в України з'являться свої міномети - найважливіші новини за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути