середа, 17 вересня 2014 19:56

В "донбаські закони" Порошенка внесли зміни
4

Текст законів законів Петра Порошенка про Донбас зазнав змін.

Як повідомляє Українська Правда, текст закону про особливий порядок місцевого самоврядування Донецької і Луганської області за авторством Петра Порошенка був змінений.

Зміни стосувалися визначення території, на якій має діяти закон. Згідно з новим трактуванням, території визначає керівник Антитерористичного центру.

Наразі на сайті ради розміщено таку трактовку статті першої:
"Згідно з цим Законом тимчасово, на три роки з дня набрання цим Законом чинності, запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, до яких належать райони, міста, селища, села в межах території, визначеної рішенням керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України  (далі – окремі райони Донецької та Луганської областей)".

При реєстрації стаття перша закону звучала так:
"Згідно з цим Законом тимчасово, на три роки з дня набрання цим Законом чинності, запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, до яких належать райони, міста, селища, села, що визначаються рішенням Верховної Ради України (далі – окремі райони Донецької та Луганської областей)".

Як розповіли "Українській правді" джерела, під час розгляду проектів на засіданні Верховної Ради змін до тексту закону не було.
Водночас співрозмовник заперечив, що правки могли бути внесені вже після голосування і припустив, що вони могли бути внесені після реєстрації, але до голосування.

Зараз ви читаєте новину «В "донбаські закони" Порошенка внесли зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути