Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2015 14:14

В частині арештованих ГРУшників солдатам наказали вийти з соцмереж і здати мобільні - ЗМІ

В частині арештованих ГРУшників солдатам наказали вийти з соцмереж і здати мобільні - ЗМІ

Рядовим з тольятинської військової частини №21208, де служили заарештовані в Україні Олександр Александров та Євген Єрофєєв, наказали здати мобільні телефони і видалити профілі в соціальних мережах як мінімум до літа.

Про це повідомляє телеканал "Дождь" посилаючись на джерело.

Рядовим, розповів співрозмовник, наказали здати всі мобільні гаджети, видалити профілі в соціальних мережах і не виходити на зв'язок навіть з батьками. На питання, до якого моменту будуть діяти подібні обмеження, в частині сказали, що до кінця літа.

Також співрозмовник встиг подзвонити своїм друзям і батькам. У телефонній розмові він відмовлявся розповідати конкретно про ситуацію в частині ситуації, кажучи, що на багато питань він не може відповідати по телефону.

Солдатам військової частини також сказали "скажіть спасибі за це "Дождю"", пригадуючи недавній інцидент із затриманням кореспондента телеканалу Тимура Олевського, якого доставили у відділення поліції після того, як він перебував близько частини з камерою. У Тольятті журналіст відправився за завданням редакції. Він знімав репортаж про затриманих в Україні росіян.

Коли джерело запитали про двох затриманих на території України громадян Росії (Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва), то він сказав, що ситуація у частині через них напружена. Також він додав, що солдатам частини неодноразово пропонували перейти на контракт, пізніше їх перенаправляли на кордон з Україною.

Зараз ви читаєте новину «В частині арештованих ГРУшників солдатам наказали вийти з соцмереж і здати мобільні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути