середа, 01 квітня 2015 19:39

В Берліні розпочалась зустріч Яценюка з Меркель

В Берліні розпочалась зустріч Яценюка з Меркель
Фото: http://yatsenyuk.org.ua

Почалися переговори прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель в Берліні, де глава українського уряду 1 квітня перебуває з робочим візитом, пише офіційна сторінка прем'єра.

Яценюк повідомив німецьким журналістам, що під час зустрічі заплановано обговорити ряд питань, в тому числі з імплементації Мінських домовленостей та економічних проектів, "які розпочаті канцлером на підтримку України".

Зокрема, буде обговорено питання підписання документів для виконання німецькою урядовою "програми на  500 млн євро для економічної стабілізації України

"Очікуємо, що німецький бізнес буде запрошений до участі в цій програмі, адже з цих 500 млн євро  200 млн будуть спрямовані з державного бюджету, а 300 млн - на інфраструктурні й економічні проекти ", - зазначив Яценюк.

Крім того, глава українського уряду повідомив, що підніме питання залучення інвесторів з ЄС і США до спільної модернізації та експлуатації української газотранспортної системи.

Зараз ви читаєте новину «В Берліні розпочалась зустріч Яценюка з Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути