Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2015 10:29

Усі московські клуби побоялися прийняти концерт пам'яті Нємцова

Усі московські клуби побоялися прийняти концерт пам'яті Нємцова
glavcom.ua

Московські клуби відмовилися проводити концерт в пам'ять про вбитого політика Бориса Нємцова 7 квітня, через 40 днів з моменту його загибелі.

Про це повідомив продюсер і ведучий телеканалу "Дощ" Михайло Козирєв.

Московські клуби висловлювали зацікавленість у проведенні концерту - промоутери клубів позитивно реагували на пропозицію, при першому дзвінку вони говорили, що їм це цікаво, але брали час на роздуми.

Однак через добу вони поверталися з відмовою. Промоутери говорили, що "нам не рекомендували", "ми не готові", "не хочемо з цим зв'язуватися", "майданчик в цей день зайнятbq". Козирєв відзначає, що так сказали всі промоутери, до яких зверталися з пропозицією про концерт.

"Єдиною людиною, який погодився на нашу пропозицію, виявився Стас Намін. На жаль, ідея звернутися до Наміним прийшла до нас у саму останню чергу - за інших рівних ми не ризикнули б проводити концерт на початку квітня на великій відкритій площадці", - пише Козирєв.

Від цієї можливості було вирішено відмовитися. Організатори зрозуміли, що до 7 квітня може не залишитися часу на те, щоб розповісти про концерт.

У підсумку організатори вирішили дати можливість зіграти музикантам в ефірі "Дощу" 7 квітня.

"День пам'яті ми вирішили назвати "Нємцов Міст" і крім артистів запрошуємо в ефір тих, хто знав Бориса Юхимовича і готовий поділитися спогадами про нього", - повідомив журналіст.

Бориса Нємцова вбили пізно ввечері 27 лютого на Великому Москворецькому мосту.

Зараз ви читаєте новину «Усі московські клуби побоялися прийняти концерт пам'яті Нємцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути