Ексклюзиви
пʼятниця, 04 вересня 2015 16:51

Уряд звільнив керівника Державіаслужби, є подання на звільнення голови Митниці - Яценюк

Уряд звільнив керівника Державіаслужби, є подання на звільнення голови Митниці - Яценюк
Reuters

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що в п'ятницю, 4 вересня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення про звільнення з посади голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Його було звільнено "після проведення низки службових розслідувань", - повідомив глава уряду.

Яценюк також повідомив, що сьогодні до уряду внесено подання про звільнення заступника керівника Державної фіскальної служби, керівника Митної служби Костянтина Лікарчука. У зв'язку із цим прем'єр висловив подяку голові Одеської ОДА за позицію в цьому питанні, зазначивши його виступ на засіданні Кабінету Міністрів України щодо корупції на митниці.

Крім того, глава уряду повідомив, що Кабінет Міністрів завершив розслідування в Міністерстві охорони здоров'я. "Всі грифи "таємно" зняті з усіх розслідувань. І на рішення уряду будуть внесені відповідні пропозиції щодо звільнення посадовців Міністерства охорони здоров'я і, відповідно, притягнення до відповідальності посадовців Міністерства охорони здоров'я", - наголосив він.

"Це - яскравий взірець того, що якщо у нас піднімається проблема в країні, то ця проблема повинна вирішуватися", - зазначив Яценюк.

Він також зазначив, що технічна місія Європейського Союзу щодо лібералізації візового режиму з Україною, яка перебуває зараз в Києві, високо оцінила дії уряду стосовно боротьби з корупцією.

Зараз ви читаєте новину «Уряд звільнив керівника Державіаслужби, є подання на звільнення голови Митниці - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути