понеділок, 31 серпня 2015 08:41

Уряд взявся реформувати систему оплати праці

Уряд взявся реформувати систему оплати праці

Кабінет міністрів України має намір реформувати систему оплати праці. Про це глава уряду Арсеній Яценюк заявив у програмі "10 хвилин з прем'єр-міністром", повідомляє УНІАН.

Він наголосив, що на порядку денному уряду стоїть "в цілому реформування системи оплати праці". "У ній не вистачає справедливості. Тому уряд разом із президентом і парламентською коаліцією буде працювати над новою реформованою системою оплати праці для всіх українців", - сказав Яценюк.

Він також повідомив, що доручив Міністерству соціальної політики разом із керівниками обласних державних адміністрацій та правоохоронними органами невідкладно скликати комісії щодо погашення заборгованості з заробітної платні "і зробити все для того, щоб людина, яка працює, отримала свою заробітну платню у повному обсязі".

"Те підприємство, яке ухиляється від виплати заробітної платні, повинно понести як адміністративну, так і кримінальну відповідальність", - наголосив Яценюк. 

"Ми розраховуємо на те, що українські профспілки стануть на бік працівників і допоможуть уряду стягнути заборгованість по заробітній платні і підтримають нашу позицію щодо збільшення мінімальної заробітної платні, соціальних стандартів і пенсій", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Уряд взявся реформувати систему оплати праці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути