вівторок, 06 вересня 2011 18:22

Уряд повністю підготував законодавчу базу для земельної реформи - Присяжнюк

Уряд повністю підготував законодавчу базу для земельної реформи - Присяжнюк

В уряді повністю готова законодавча база для земельної реформи. Про це сьогодні доповів Януковичу міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ми повністю прорахували законодавчу базу для того, щоб впровадити земельну реформу, - сказав він під час засідання комітету з економічних реформ. - У Верховній Раді буде вцілому прийнятий закон про земельний кадастр. Цей закон є вирішальним кроком для того, щоб розпочати роботу над реформою і покласти край корупції у земельній сфері".

Окрім створення земельного кадастру міністр вважає, що єдине вікно на ринку продажу землі допоможе побороти корупцію. Також він зазначив, що не бачить змістовних аргументів противників реформи.

"Реформа за 20 років не зрушила з місця, а зараз ми напрацювали спільну позицію у цьому питанні всіх гілок владі. І це нам дає можливість завершити земельну реформу. Дуже приємно, що в ході дискусії не існує змістовних аргументів проти цієї реформи. Опоненти використовують всі аргументи, які приковують увагу, але їх принцип: не знаємо як, але тільки не так або не зараз", - зауважив Присяжнюк.

Зараз ви читаєте новину «Уряд повністю підготував законодавчу базу для земельної реформи - Присяжнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути