вівторок, 07 квітня 2015 12:11

Уряд Яценюка має імунітет на рік - нардеп

Уряд Яценюка має імунітет на рік - нардеп
unian.ua

Позафракційний нардеп Сергій Міщенко зареєстрував постанову про скасування голосування за програму дій уряду.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua

"Оця ситуація із блокуванням трибуни та створенням ТСК є відволіканням уваги на тривалий час від необхідності зміни уряду. Через програму діяльності Кабміну у них на рік імунітет. Тому єдиний вихід - проголосувати за скасування цієї програми. Тоді можна піднімати питання про створення ТСК, про відповідальність уряду та його можливу відставку. В такому разі це буде дієво, бо уряд не матиме імунітету", - зауважив депутат.

За словами Міщенка, рейтинг "Народного фронту" вже впав до 2%.

"Так сталося, тому що вони рік безбожно крали і знали, що можуть це робити через імунітет. Свого часу один із членів "Народного фронту" мені сказав: "Нам хоча би прийти на 2 дні в уряд". А що вже говорити про те, скільки з країни можна взяти за рік. Я питаю: "А як же рейтинг?". Він відповідає: "Та яка різниця. Так ми не політики, а бізнесмени та економісти. Можемо потім створити новий проект, або купити місце в іншій партії"", - зауважив він.

За словами політика, у деяких депутатів є бажання підтримати постанову про скасування програми уряду, однак воно має визріти.

"Створити ТСК їм не вдасться. Спочатку, сподівались на Радикальну партію, "Батьківщину" та "Самопоміч". Але частина з них проголосували за пропозицію Гройсмана не створювати ТСК, а направити питання до комітету. Тепер питання в тому, як ініціаторам вийти із блокування", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Уряд Яценюка має імунітет на рік - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути