неділя, 29 березня 2015 04:06

Юнкер та Порошенко зафіксували саміт Україна-ЄС на 27 квітня

Юнкер та Порошенко зафіксували саміт Україна-ЄС на 27 квітня
Фото: youngukraine.net

Саміт Україна-ЄС відбудеться 27 квітня. 

Як передає прес-служба глави української держави, цю дату під час телефонної розмови узгодили президент України Петро Порошенко та голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер.

Співрозмовники, зокрема, домовились погодити нові дати візиту дипломатичними каналами, а також підтвердили, що 27 квітня відбудеться саміт Україна-ЄС.

Порошенко та Юнкер також торкнулись питання додаткових механізмів для збільшення макрофінансової допомоги та участі ЄС в міжнародній конференції на підтримку України.

Крім того, вони обговорили питання порядку денного саміту "Східного партнерства" у Ризі. Президент України наголосив на необхідності врегулювання питання приєднання України до Угоди про Спільний авіаційний простір і закликав Європейську комісію знайти механізми для компромісу з метою підписання цієї Угоди на одному із найближчих самітів за участю України та Європейського Союзу.

Зараз ви читаєте новину «Юнкер та Порошенко зафіксували саміт Україна-ЄС на 27 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути