пʼятниця, 01 серпня 2014 15:09

Українські і російські дипломати обговорять Асоціацію з ЄС у вересні - Чижов

Українські і російські дипломати обговорять Асоціацію з ЄС у вересні - Чижов
112.ua

Чергова зустріч Росія-Україна-ЄС на міністерському рівні з питання імплементації Києвом угоди про асоціацію з Євросоюзом запланована на 12 вересня.

Про це заявив постпред РФ при Євросоюзі Володимир Чижов.

"Така зустріч на міністерському рівні дійсно пройшла. З нашого боку беруть участь міністр економічного розвитку Олексій Улюкаєв, а з українського боку, правда, не його безпосередній український колега, а міністр закордонних справ Павло Клімкін. І від Єврокомісії був комісар з торгівлі пан де Гюхт" , - сказав Чижов у п'ятницю в рамках відеомосту Москва-Брюссель.

"На цій зустрічі домовилися, що російська сторона направить двом іншим країнам перелік наших струбованостей, пов'язаних з потенційними ризиками для російської економіки і економіки партнерів Росії по Митному Союзу, від імплементації цієї угоди. Такий список складений і днями переданий нами в Єврокомісію і уряд України ", - продовжив дипломат.

За його словами, протягом серпня ці пропозиції будуть вивчати експерти. "А на 12 вересня намічена наступна міністерська зустріч", - сказав Чижов

Зараз ви читаєте новину «Українські і російські дипломати обговорять Асоціацію з ЄС у вересні - Чижов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути