Ексклюзиви
субота, 30 квітня 2016 11:05

Україною керують на комуністичний лад - Маринович

Україною керують на комуністичний лад - Маринович

Українська система державного управління й досі коммуністична. Поки її не змінять, ми приречені на конфлікти.

Про це сказав Мирослав Маринович, віце-ректор Українського католицького університету на прес-конференції Ініціативної групи "Перше грудня".

"Нинішня система управління державою є внутрішньоконфліктною. Це її родова пляма. Я певний час відбув у концтаборах. Тому відчуваю стару коммуністичну систему на нюх. Її треба змінити. Ми будемо приречені на нові конфлікти, поки не змінемо систему управління державою. Закликаємо українське суспільство зробити все для того, щоб її змінити", - наголосив Маринович.

"Нормальної політичної альтернативи у нас немає. Тому вибори без сенсу. Найбільший вибір зараз не біля урни. Він у серці кожного професіонала. Якщо лікарям погано - об'єднуйтеся в лікарські асоціації. Не чекайте, щоб вам хтось щось зробив. Я переконаний, що є нормальні правники, нормальні судді. Вони страждають від теперішньої ситуації. Об'єднуйтеся і чиніть тиск на цю державу", - сказав Маринович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змінюйте щось. Через 10 років спитають з вас - Брюховецький

Нагадаємо, учасники Ініціативної групи "Перше грудня" оприлюднили звернення "Збережімо державу від саморуйнації". Закликали українців об'єднатися в боротьбі за державу. А керівництво країни - розробити нову політичну систему.

Зараз ви читаєте новину «Україною керують на комуністичний лад - Маринович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути