Ексклюзиви
субота, 29 серпня 2015 12:00

Українцям вдалося втримати наступ, але до перемоги ще далеко - Магда

Українцям вдалося втримати наступ, але до перемоги ще далеко - Магда
Reuters

Україна себе дарма себе втішає, що перемога на Донбасі вже за нами.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Євген Магда.

"Наша перемога - це поки що астрологічна версія закінчення військового протистояння в Україні. Навіть коли РФ зрозуміє, що її дії на території України не мають військових перспектив, то це не означатиме, що російська політична еліта відмовиться від свого ідола", - зауважив він.

На думку експерта, в Росії є дуже чітка система керування і підпорядкування Путіну, що допомагає йому авторитарно впливати на події у всьому світі.

"Усі верховні чиновники в РФ плазують перед своїм президентом, боячись криво висловитись, а тим більше діяти проти його на те волі",- пояснив Магда.

Він додав, що керівництву України властиво себе постійно заспокоювати й запевняти, що політико-економічна ситуація у державі зовсім скоро нормалізується.

"Україна себе постійно ніби заколисує й запевняє, що у нас все добре і Путін от-от програє. Хоч нам і вдалося стримати його наступ, але вважати, що наша перемога в одному кроці, я б не став. Потрібно не забувати, що завжди Росія вважала нашу державу тимчасово втраченою територією, про що ще у далекому 1992 році говорив колишній російський віце-президент Олександр Руцькой. З того часу ситуація не мала можливості змінитися",- підкреслив політолог.

Нагадаємо, нещодавно російський політолог Андрій Піонтковський заявив, що військова кампанія в Україні Путіним вже програна, а найближче оточення готове "злити нацлідера".

Зараз ви читаєте новину «Українцям вдалося втримати наступ, але до перемоги ще далеко - Магда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути