четвер, 31 липня 2014 01:33

Україна сподівається на практичну допомогу США в реформах - Клімкін

Україна сподівається на практичну допомогу США в реформах - Клімкін

На зустрічах в Конгресі США глава МЗС України відзначив роботу уряду по проведенню масштабних внутрішніх реформ, у реалізації яких Україна сподівається на практичну допомогу з боку Сполучених Штатів.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрівся з головою та співголовою комітету у закордонних справах палати представників конгресменами Едом Ройсом і Еліотом Енгель, головою комітету з питань збройних сил сенату сенатором Карлом Левіним, а також керівництвом та членами підкомітету з європейських питань сенату сенаторами Крістофером Мерфі, Рональдом Джонсоном, Бенджаміном Кардіним, Джин Шахін, Джеймсом Ришем, повідомляє прес-служба МЗС України.

Як наголошується в повідомленні, під час зустрічі глава зовнішньополітичного відомства поінформував про триваючу антитерористичної операції на сході України, "зусилля української влади щодо забезпечення стабільності і територіальної цілісності держави, складної економічної ситуації в Україні, яка значною мірою пов'язана з російською агресією і економічним тиском з боку східного сусіда". "Він привітав введення додаткових санкцій з боку США та ЄС проти Росії і висловив надію на єдність в рядах західних партнерів з цього питання", - йдеться в повідомленні.

Міністр закордонних справ особливо відзначив роботу уряду по проведенню масштабних внутрішніх реформ, у реалізації яких Україна сподівається на практичну допомогу з боку Сполучених Штатів. "Американські конгресмени висловили підтримку нашій країні і засудили російську агресивну політику, відзначили готовність США продовжувати надання допомоги Україні і посилювати тиск на Росію. Вони також привітали зусилля українську владу в проведенні реформ і відзначили всебічну підтримку цього процесу", - зазначили в МЗС. Раніше Цензор.НЕТ повідомляв, що Клімкін пояснив, чому Україна не розриває дипломатичні зв'язки з Росією.

Зараз ви читаєте новину «Україна сподівається на практичну допомогу США в реформах - Клімкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути