середа, 10 липня 2013 11:29

"Ударівці" просять заборонити "блатні" номера на авто

"Ударівці" просять заборонити "блатні" номера на авто
Фото: podrobnosti.ua

Народний депутат від партії "УДАР" Сергій Каплін пропонує заборонити закріплення та використання спеціальних номерних знаків на транспортних засобах.

Відповідний проект закону "Про внесення зміни до статті 34 закону "Про дорожній рух "зареєстрований у Верховній Раді, повідомляє прес-служба партії Кличка.

"Привілеї у вигляді встановлення спеціальних номерних знаків ставлять у нерівне становище учасників дорожнього руху і абсолютно недоцільні", - переконаний нардеп Каплін.

Він зауважив, що з 2007 року указом президента були скасовані спеціальні номерні знаки для службових транспортних засобів.

"Однак, на сьогоднішній день має місце колізія в правовому регулюванні суспільних відносин у сфері реєстрації та обліку транспортних засобів на рівні підзаконних актів, в результаті якої окремими посадовими особами використовуються спеціальні номерні знаки на своїх автомобілях", додав Каплін.

"Ударівець" пропонує встановити, що у разі прийняття даного закону, в строк МВС забезпечити вилучення спеціальних номерних знаків.

 

Зараз ви читаєте новину «"Ударівці" просять заборонити "блатні" номера на авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути