Ексклюзиви
четвер, 13 лютого 2014 00:58

"УДАР" пояснив, що амністія Попова та Сівковича не знімає відповідальності з держави

"УДАР" пояснив, що амністія Попова та Сівковича не знімає відповідальності з держави
Валерій Карпунцов. Фото: timer.od.ua

В "УДАРі" заявили, що амністія екс-очільника Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та екс-заступника голови Ради національної безпеки та оборони Володимира Сівковича не знімає відповідальності з держави, оскільки ці особи діяли від її імені.

Таку упевненість в ефірі телеканалу ТВі висловив народний депутат від "УДАРу" Валерій Карпунцов.

Політик розповів, що звернувся до Печерського та Шевченківського судів Києва із запитом, в якому вимагає надати йому відомості про всіх осіб, яких було звільнено від відповідальності за статтею 365 Кримінального кодексу України, як це було зроблено стосовно Попова та Сівковича.

"Ці особи діяли від імені держави і зняття відповідальності з конкретних персоналій ніяким чином не знімає відповідальності з держави за те, що творилося", - наголосив Карпунцов.

Крім того, на його думку, в усіх ухвалених парламентською більшістю законах чітко відстежується намір утримування заручниками звичайних людей.

"За час протестів понад 150 осіб позбавлені водійських прав, відкрито близько 300 кримінальних проваджень, за якими переважну частину людей тримають під вартою", - підкреслив нардеп.

Він додав, що судова гілка влади в Україні перетворилася на корупційну машину державного пресингу, яка діє за гроші платників податків.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" пояснив, що амністія Попова та Сівковича не знімає відповідальності з держави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути