понеділок, 22 вересня 2014 17:20

У "ЗАСТУПі" пояснили, чому зростає їхній рейтинг

 

Після того як політичні партії, що йдуть на вибори до Верховної Ради, показали власних кандидатів, значна частина українців розчарувалася. Це дає єдиній політсилі, котра захищає село та аграріїв — партії "ЗАСТУП", — додаткові голоси виборців. Про це в інтерв'ю журналістам заявила заступник лідера партії "Всеукраїнське аграрне об'єднання "ЗАСТУП" Ірина Синявська.

"Потенційні виборці побачили, що кандидатами від політичних сил є зовсім не ті люди, яких вони хотіли б бачити в парламенті. Отже, ймовірно, що частина колишніх симпатиків інших політичних партій може стати нашими прихильниками", — зазначила Ірина Синявська.

За її словами, сьогодні люди вимагають від Верховної Ради повного перезавантаження. І тому не хочуть голосувати за тих, хто вже був у владі й нічого не зробив для розвитку країни. На відміну від інших політсил, у складі "ЗАСТУПу" немає олігархів і політиків із сумнівною репутацією.

"Соціологія вказує, що до третини виборців ще не визначилися зі своїми політичними уподобаннями. Тобто це та ніша, на яку наша політична сила може зорієнтувати свої зусилля", — зазначає заступник лідера партії "ЗАСТУП".

Ірина Синявська додає, що сьогодні за перемогу "ЗАСТУПу" борються приблизно сто тисяч активістів, які розповсюджують агітаційну продукцію й інформують людей про появу нової політсили.

"Якщо навіть зупинитися тільки на роботі цих людей, то, безперечно, партія "ЗАСТУП" може пройти до парламенту, здобувши не менше 7% голосів виборців", — зауважує заступник лідера партії "ЗАСТУП" Ірина Синявська.

Зараз ви читаєте новину «У "ЗАСТУПі" пояснили, чому зростає їхній рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути