неділя, 21 грудня 2014 19:53

У врегулюванні українського конфлікту Назарбаєв займе позицію "чесного менеджера"

У врегулюванні українського конфлікту Назарбаєв займе позицію "чесного менеджера"
Фото: today.kz

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв готовий зайняти позицію "чесного менеджера" у врегулюванні конфлікту на Донбасі.

"Завдання зараз, я вважаю, усіх полягає в тому, щоб зупинити цю війну, зміцнити незалежність самої України, визнати цілісність території України", - сказав він.

"Завдання, чим я зараз займаюся, що я хочу переконати всіх і сказати і Європі, якщо я чимось зможу допомогти, я вважаю, що Казахстан однаково ставиться як до Росії, так і до України, у нас немає конфліктів інтересів, я той, хто називається чесний менеджер, який жодну сторону не підтримує, нейтральний, який може якусь лепту внести. Це моя добра воля", - зазначив Назарбаєв.

"Східна Україна вся розбита, там основні промислові підприємства України, це Донбас, це Луганськ, це шахти, металургійні заводи, машинобудівні заводи. Значна частина економіки України сьогодні вибита з орбіти", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «У врегулюванні українського конфлікту Назарбаєв займе позицію "чесного менеджера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути