Ексклюзиви
четвер, 21 березня 2019 14:49

У штабі Порошенка не вважають Зеленського конкурентом

У штабі Порошенка не вважають Зеленського конкурентом
Володимир Зеленський не забирає голоси у Петра Порошенка, кажуть у штабі президента.

Комік Володимир Зеленський не є конкурентом президента Петра Порошенка на виборах. Про це на брифінгу сказав спікер його штабу Олег Медведєв. Так він прокоментував заяву штабу Зеленського про нібито розповсюдження газет, надрукованих структурами підконтрольними БПП, у яких дискредитується шоумен.

"Кандидат Зеленський, ну принаймні у першому турі виборів, з погляду технологій не є конкурентом нашого кандидата. Він - конкурент низки опозиційних кандидатів, у яких забирає голоси і яким перешкоджає вийти до другого туру.

У Порошенка Зеленський голоси не забирає", - сказав Медведєв.

За словами політтехнолога, "структура виборців Зеленського формується іншим чином".

"Вона формується винятково із тих виборців, які негативно налаштовані до влади. Тому і конкурує з опозиціонерами. Як показує соціологія із січня - конкурує доволі успішно.

Тому що зазвичай феномен Зеленського розглядають як форму протесту людей проти влади. Але це лише частина правди. Це ще і протест виборців проти опозиції, яка не змогла сформувати, з точки зору виборців, гідної альтернативи владі", - сказав Медведєв і назвав "лідером чорного піару" штаб коміка.

"Чорним піаром можна вважати те, як вони жартують на концертах "95 кварталу", які щодо логіки і здорового глузду, є абсолютно передвиборчими", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До $50 тис. за один пост: як просуваються кандидати в президенти у Facebook

Вибори президента відбудуться 31 березня. Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших претендентів на посаду глави держави.

Зараз ви читаєте новину «У штабі Порошенка не вважають Зеленського конкурентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути