Ексклюзиви
вівторок, 11 лютого 2014 16:02

У "регіонала" хочуть відібрати мандат

У "регіонала" хочуть відібрати мандат
Антон Яценко Фото: argumentua.com

Депутат Уманської міської ради та член політради "Батьківщини" Максим Поляков звернувся до народних депутатів від Черкащини з проханням "допомогти зупинити агресивного яструба регіоналів Антона Яценка".

Про це Поляков написав на своїй сторінці в Facebook.

"В першу чергу звертаюсь до опозиційних депутатів - Шановні Миколо Томенко, Ірино Геращенко, Юрію Сиротюку, Леоніде Даценко!!!

Прошу Вас допомогти зупинити АГРЕССОРІВ у Верховній Раді!

Звертаюсь до мажоритарних та позафракційних народних депутатів від Партії регіонів на Черкащині – шановні Володимире Зубику, Валентине Ничипоренко, Вікторе Тимошенко прошу Вас допомогти зупинити агресивного яструба регіоналів - Яценка!

Я, ЯК АКТИВІСТ Євромайдану у зв"язку з заявою народного депутата від Партії регіонів Антона Яценка щодо введення в країні надзвичайного стану та силового розгону Майдану, а також голосування за диктаторські закони у Верховній Раді звертаюсь, до Вас, до народних депутатів виступити проти таких заяв, які можуть привести до громадянської війни не дати такому ганебному явищу бути присутньому Верховній Раді!", - заявив депутат.

Зараз ви читаєте новину «У "регіонала" хочуть відібрати мандат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути