Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2012 17:51

У президентських перегонах найменше шансів у Яценюка — експерт

У президентських перегонах найменше шансів у Яценюка — експерт
Костянтин Бондаренко. Фото: mtrk.com.ua

Претендентами на другий тур у президентських виборах 2015 року є лідер "Об'єднаної опозиції" Арсеній Яценюк, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, голова партії "Свобода" Олег Тягнибок та глава "Комуністичної партії" Петро Симоменко.

Проте найменші шанси на перемогу має Яценюк. Таку думку під час прес-конференції висловив директор Інституту української політики Костянтин Бондаренко.

"Це заздалегідь уже кандидати на пост президента. Хоча буде ще кілька проміжних змагань, я маю на увазі вибори мера Києва. Кожен із них вже себе бачить у другому турі. Тому це сіє взаємну недовіру і ревність. Наступні два роки пройдуть у чварах. І не дадуть можливості об'єднатися у стійку коаліцію. Коаліції опозиційних сил будуть утворюватися постійно, але вони будуть не тривкими", - розповів Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кличка пообіцяли не брати державних квартир і обмежити чиновникам авіаперельоти

На його думку експерта, Яценюк втратив свою цікавість і перспективність. "У кожного вундеркінда є одна вада, є одна слабка сторона — вони дорослішають рано чи пізно. Сьогодні Арсеній Петрович дорослий політик, а подорослішавши він втратив привабливість, харизму і з кожним днем він втрачає все більше, тому що він не продукує нових ідей, якогось нового бачення, нового світогляду і не говорить якихось нових речей. Він залишився у минулому", - розповів Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов стверджує, що мажоритарників не змушували вступати до "регіоналів"

За словами експерта, Яценюк має показати себе політиком, який має стратегічне бачення розвитку країни. "Йому потрібно зробити серйозний крок у майбутньому. Показати себе політиком, який має стратегічне бачення розвитку України, який хоча б теоретично може здійснити подвиг, якого очікують від кожного політика", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У президентських перегонах найменше шансів у Яценюка — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути