Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2019 14:44

У партії Зеленського заступилися за нардепа, який обізвав журналістку "тупою вівцею"

У партії Зеленського заступилися за нардепа, який обізвав журналістку "тупою вівцею"
Нардеп від "Слуги народу" Максим Бужанський назвав журналістку "тупою вівцею". Фото: radiosvoboda.org

Президентська партія "Слуга народу" назвала образи з боку свого нардепа Максима Бужанського у бік журналістки "достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження".

Про це політсила заявила у понеділок.

"Вважаємо неприпустимими особисті образи будь-якого громадянина України, у тому числі й представників засобів масової інформації. Ми засуджуємо висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського щодо журналістки журналу "Новое время". Керівництво партії та фракції "Слуга Народу" принесло пані Духнич вибачення.

Разом із тим, ми розуміємо, що висловлювання обраного народного депутата були хоч надмірним та неетичним, але достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження шодо особистих почуттів, які обраний народний депутат нібито має до СРСР і певних українських політиків. Тому ми просимо представників засобів масової інформації утримуватися від такого роду оціночних суджень. Адже будучи оприлюдненими на офіційних сторінках поважних видань, вони у подальшому сприяють наклеюванню ярликів та упередженому ставленню до політиків, які ще навіть не почали каденцію як народні обранці.

Партія "Слуга Народу" та її парламентська фракція завжди відкриті до спілкування із засобами масової інформації", - йдеться у тексті.

Водночас, як пише "Новое время", голова партії "Слуга народу" і майбутній спікер Дмитро Разумков зателефонував журналістці Ользі Духнич і вибачився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Бужанський обізвав журналістку "тупою вівцею"

Новообраний нардеп Максим Бужанський у постах у соцмережах неодноразово заявляв, що голосував за Партію регіонів 10 років, що Янукович — хоч і не найвдаліший, але легітимний президент, а "майдан погубив Україну". 9 травня — справжнє свято, а 8 травня нікому не потрібно, що порівнювати два тоталітарні режими — Сталіна і Гітлера — значить, плювати "на могили батьків" тощо.

Зараз ви читаєте новину «У партії Зеленського заступилися за нардепа, який обізвав журналістку "тупою вівцею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути