Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2015 11:38

У "Народному фронті" сказали, чим загрожує країні неприйняття бюджету

У "Народному фронті" сказали, чим загрожує країні неприйняття бюджету
ukrpohliad.org

Бюджет мають прийняти до кінця року, інакше держава може не отримати підтримки МВФ.

Про це заявив заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук.

"Не прийняти бюджет не можуть. Якщо депутати не приймуть законопроекти, які пов'язані із бюджетом, не буде прийнятий і сам бюджет 2016. Це означає, що народ України залишиться без заробітних плат, пенсій, фінансування армії, без міжнародної підтримки, курс валют буде захмарним. Під питанням буде знаходитись економічна стабільність, яку вдалося досягти уряду і коаліції в такий складний період для держави", - наголосив він.

Також Іванчук додав, що уряд пішов на зустріч всім вимогам, які висунули від фракцій і депутатів, та погодив законопроекти із міжнародними кредиторами.

"Вже два тижні між урядом і парламентарями йде дискусія відносно законопроектів, які формують видаткову і дохідну частини бюджету. Ми повинні розуміти, що прийнявши бюджет на 2016 рік, ми отримаємо збільшення соціальних стандартів на 12%, отримаємо 113 млрд грн для фінансування безпеки і оборони нашої країни, 38 млрд грн піде для виплати субсидій. І саме головне - ми отримаємо економічну стабільність, фіксований курс гривні і підтримку міжнародних донорів", - підкреслив нардеп.

"Основні питання, які стосуються акцизного збору, підтримки сільського господарства, рентних платежів, платежів за радіочастоти і багато інших – компроміси досягнуті. Залишилося тільки одне – щоб парламент їх прийняв", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У "Народному фронті" сказали, чим загрожує країні неприйняття бюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути